Uitvoering 16 maart 2013 geslaagd

Zaterdag 16 maart jl. hielden we onze jaarlijkse uitvoering bij de Nieuwe Zweep in Klarenbeek. Ruim 500 bezoekers kwamen naar de Nieuwe Zweep in Klarenbeek om naar onze uitvoering te kijken en luisteren.

 

Jeugd

Het programma begon met de diplomalessers onder leiding van Annet en Mariël van Wijngeeren. Ze brachten vier liedjes, sommigen zelfs meerstemmig. Een hele prestatie voor de diplomalessers, die normaal in groepjes van twee les krijgen.

Het samen spelen is niet eenvoudig, maar ze brachten het er goed vanaf. Het jeugdorkest onder leiding van Annet van Wijngeeren en Heidi Wijnmaalen brachten 6 nummers. Zoals Mercy en Hart van mijn gevoel van de kast.

De nummers werden zeer verdienstelijk gezongen door onder meer, Silke Westen, Robin Hissink, Laureen Holthuis, Marloes van Geijtenbeek, Muriël Meijerink en Mariël van Wijngeeren.

A-orkest

Na de pauze speelde het A-orkest onder leiding van Heidi Wijnmaalen. Er werden 9 nummers gespeeld. Van Guus Meeuwis (Brabant) tot BZN (Mon Amour) en van James Bond (medley) tot Hollandse meezingliedjes. Het publiek deed gezellig mee. We sloten het programma af met "Proud Mary". Heidi zong het uit volle borst en kreeg een groot applaus.

Sketches

De avond werd afgesloten met een sketches en liedjes. Gerrie en Hermien speelden een sketch, waarin twee vriendinnen een afspraak maken om een dagje uit te gaan. Er is sprake van een spraakverwarring en of ze nog in 'Scheveningen terecht zullen komen is ons tot op heden nog niet bekend. Daarna zongen Heidi Wijnmaalen en Mariël van Wijngeeren het mooie "Pokerface", waarbij ze begeleid werden door Hugo Hoitink op de piano. In de sketch "in de wachtkamer van de dokter" nam één patiënt alle ziektes over van de andere patiënten. Je zou medelijden met hem krijgen.

Daarna werd een nummer gebracht, dat akoestisch op met water gevulde flessen werd gespeeld. Het droeg de titel "somebody that i useds to know". Daarna vertelde een boerendochter over haar eerste avondje uit. Coby vertolkte haar rol geloofwaardig en het werkte op de lachspieren van het publiek.

Het laatste nummer bestond uit een aantal liedjes, waarbij het publiek mee kon zingen. Het eindigde met een shaffey-canon; de hele zaal zong uit volle borst mee. Voorzitter Hugo Hoitink bedankte alle aanwezigen, waarna het doek voor die avond dicht ging.

Recenties

Lees de recensies (VoorsterNieuws/Regiobode/Klaverblad) in het menu "Mondolia in de media"

Een paar foto's van de uitvoering

De foto's zijn gemaakt en beschikbaar gesteld door Bert Visser.

Facebook

Logo in kleur op A5 formaat

Zomaar wat foto's

Sociale Media