Geslaagde jubileumuitvoering 24 maart 2012

Zaterdag 24 maart 2012 hebben we onze jaarlijkse uitvoering gehouden bij De Nieuwe Zweep in Klarenbeek. Dit keer stond de uitvoering in het teken van ons 65-jarige jubileum.

De zaal zat bomvol en op twee kaarten na, was het uitverkocht. De avond liep gesmeerd. Het programma was zeer gevarieerd en voor elk wat wils. De bezoekers reageerden enthousiast en gingen met een tevreden gevoel naar huis.

De avond begon met ontvangst door twee lakeien. Rond 19.30 uur opende voorzitter Hugo Hoitink het programma. Hij stond kort stil bij het jubileum en het overlijden van ons oud-voorzitter en erelid Aaldert van Gerrevink.

De diplomalessers onder leiding van Marlou en Annet van Wijngeeren beten het spits af met het nummer waar ze vorig jaar mee geëindigd waren. Ze brachten 5 nummers. Er was een speciale tekst bedacht op de melodie van "roodkapje", dat mooi gezongen werd door Inge, Noa en Lindsay. De jongens hebben de dames keurig muzikaal begeleid.

In het laatste nummer "de Kikkertjes" kon Thomas zijn hart ophalen achter de drum. Na een korte onderbreking, ging het jeugdorkest onder leiding van Heidi Wijnmaalen en Annet van Wijngeeren verder. Ze speelden onder meer Rolling in the deep (Adele), Umbrella en Hou me vast. Het jeugdorkest heeft veel zangtalent en dat kwam in deze nummers tot uiting. Maar ook muzikaal gezien deden zij het erg goed.

Gezamenlijk nummer

Met het nummer "laat je droom bestaan" uit de musical Jozef werd het programma vervolgd. Alle leden deden aan het nummer mee. Het werd zo mooi gebracht, dat er zelfs zo hier en daar een traantje werd weggepinkt. Het orkest speelde 10 nummers onder leiding van dirigent Heidi Wijnmaalen. Zij stond stil bij de oud-dirigenten Nico Manak en Marja Romeijn, die veel voor onze club hebben gedaan. Ook speelden we een aantal nummers, die door Nico en Marja gearrangeerd zijn.

Bezoekers mochten vorig jaar verzoeknummers indienen en als meest gekozen nummer kwam de Abba-medley uit de bus. Ramona van Gurp won een prijs. Zij was één van de bezoekers, die dit nummer graag terug wilde horen. Uiteraard werd het nummer gespeeld en gezongen.

Het songfestivalnummer "Ne partez pas sans moi" van Celine Dion werd door Heidi gezongen. Het eindnummer "Somebody to love" van Queen werd gespeeld en gezongen door alle leden.

Sketch

115 smallHet laatste onderdeel van het programma bestond uit sketches en liedjes. Het begon met de buurvrouwen, gespeeld door Gerrie en Hermien. Zij hadden het over de ontrouw van hun mannen. Daarna speelde Hugo op zijn piano het kleine nummer Autumn Leaves, dat groots gezongen werd door Heidi.

In de sketch "De IJskast" hadden Gerrie en Coby een pittige discussie over het lampje in de IJskast. Een speciaal mannennummer "Nothing else matters" werd door alle mannen van het jeugd- en A-orkest gebracht. Het idee kwam van ons jeugdlid Thomasz. In de sketch "de echtscheiding" speelden Gerrie, Jos en Hugo.

De echtscheidingsprocedure werd in gang gezet, maar niet zonder slag of stoot. Het allerlaatste nummer van de avond, bekend geworden van The Voice of Holland "One thousand Voices" werd door de zangtalenten van de jeugd en een aantal zangers en zangeressen van het A-orkest gezongen. Een aantal muzikanten uit het A-orkest begeleidde hen.

Na een bedankwoordje van Hugo kregen we als dank een staande ovatie van ons publiek!

Facebook

Logo in kleur op A5 formaat

Zomaar wat foto's

Sociale Media