Verslag uitvoering 19 maart 2011

De uitvoering van zaterdag 19 maart is naar wens verlopen. Het thema was films en filmmuziek.De diplomalessers openden de avond met de eerste drie noten, die ze geleerd hebben; c, d, e.

Ze speelden onder meer Dwergenspel en In de prairie. Daarna volgde de tussengroep. Dit is een groepje kinderen, dat nog niet mee kan doen met het jeugdorkest, maar ook geen beginner meer zijn. Ze doen volgende jaar met het jeugdorkest mee.

Het jeugdorkest opende hun optreden met Cecilia en speelden onder meer "Vlieg met me mee" uit de film Abeltje, "I'm a believer" uit de film Shrek, medley van de Kameleon en Miracle. Ze kregen veel positieve reacties uit de zaal over het gevarieerde programma, waarbij er ook erg mooi gezongen werd.

Na de pauze was het A-orkest aan de beurt. Dit keer met dirigente Heidi Wijnmaalen. Ondanks de korte voorbereiding verliep het naar wens. Instrumentale nummers werden afgewisseld met vlotte zangnummers, maar we speelden ook mooie luisterliedjes.

Na de tweede pauze was er tijd voor een sketch een liedje en een dansje. Met een medley van "Ja zuster, nee zuster" werd de avond met een tevreden gevoel afgesloten. Wil je weten wat de media over onze uitvoering schreef, klik dan hier voor de krantenartikelen uit de Regiobode en Voorsternieuws.

Facebook

Logo versie 75 jaar

Zomaar wat foto's

Sociale Media