Onze jaarlijkse uitvoering 23/24 maart In Boshuis Klarenbeek

Poster 2018 Blauw wit 2 data witte randen

Wij gaan op 23 en 24 maart 2018 onze jaarlijkse uitvoering in het Boshuis in Klarenbeek houden. Hoewel we al eens een optreden in het Boshuis hebben verzorgd, is het voor het eerst, dat we onze jaarlijkse uitvoering in het Boshuis houden. We hebben voor het Boshuis gekozen, omdat het moment van beslissen nog niet duidelijk was of en wanneer de grote zaal bij de Nieuwe Zweep in Klarenbeek weer open gaat.

We willen niet het risico lopen, dat we op het laatste nippertje met onze uitvoering moeten uitwijken naar een andere lokatie. We hebben voor het Boshuis gekozen, omdat we de uitvoering in Klarenbeek willen houden. Echter het Boshuis is iets kleiner en kan max. 300 bezoekers kwijt. Omdat we de laatste jaren op ruim 500 bezoekers mochten rekenen, hebben we er voor gekozen om twee uitvoeringen te houden. Eén op de vrijdag en één op de zaterdag. Deze zijn gepland op vrijdag 23 en zaterdag 24 maart.

De kaartverkoop is van start gegaan. Bent u donateur, dan komt één van onze leden t.z.t. bij u langs om de toegangskaartjes te brengen. Bent u geen donateur maar wilt u de uitvoering bezoeken, dan kunt vanaf begin 2018 de kaartjes bij Bike Totoaal Wolters in Klarenbeek kopen. Of u kunt contact opnemen met de kaartverkoopster binnen onze vereniging Riet de Koning via telefoonnummer 055-3600168 of een e-mailsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u een indruk krijgen van de uitvoering bekijk dan één van onze youtubefilmpjes op deze site door op deze link te klikken.

Graag tot ziens op onze uitvoering!

Facebook

Logo in kleur op A5 formaat

Zomaar wat foto's

Sociale Media