Open avond 21 maart 2015 A-orkest

 Op maandag 21 maart 2015 houden we een open repetitie avond voor mensen, die muziek willen leren maken en interesse hebben in de vereniging. Deze avond begint om 20.00 uur (tot 21.45 uur) en wordt gehouden in de peuterspeelzaal van het dorphuis in Oosterhuizen. U kunt ook bij ons terecht zonder enige muziekkennis.2016 03 Open avond 21 maart 2016  A orkest

A-orkest

Het orkest bestaat uit muzikanten in de leeftijdscategorie van 19 tot 85 jaar en staat onder leiding van Heidi Wolters. De instrumenten, die in het orkest worden gebruikt, zijn: melodica's, accordeons, mandolines, mondharmonica's, vineta's, keyboard, piano, gitaar, bas en een drumstel.

We spelen zang- en instrumentale nummers, die we zelf uitgezocht hebben. Daarnaast wordt er voor de jaarlijkse uitvoering een showelement van enkele nummers toe gevoegd. Denk daarbij aan dansen (mini)toneelstukje en verkleden. Om een indruk te krijgen van wat we op een uitvoering brengen, kunt u op deze website een compilatievideo van verschillende uitvoeringen vinden. Klik hier. 

Interesse

Wil je weten hoe zo'n oefenavond er aan toe gaat? Kom dan naar de open avond op maandag 21 maart om 20.00 uur (tot 21.45 uur) in de  peuterspeelzaal van het dorpshuis te Oosterhuizen (oude Veen 19).

Wil je eerst kijken hoe het A-orkest zich presenteert tijdens een uitvoering? Ga dan naar de jaarlijkse uitvoering, die wordt gehouden op 12 maart bij De Nieuwe Zweep in Klarenbeek. Aanvang: 19.30 uur (18.30 uur zaal open).

Kaarten zijn te koop bij Bike Totaal Wolters in Klarenbeek á € 7,- per stuk of € 3,- voor kinderen tot en met 12 jaar. of te bestellen bij Riet de Koning 055-3600168 of via het contactformulier.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de vereniging kijk dan gerust nog verder op deze website of stuur een e-mail naar ons secretariaat via het contactformulier.

Facebook

Logo versie 75 jaar

Zomaar wat foto's

Sociale Media