Open avond maandag 17 en dinsdag 18 april A-orkest en Jeugd

Op maandag 17 april en dinsdag 18 april 2023 houden we open avond voor iedereen (jong en oud), die muziek wil (leren) maken. Heb jij of jouw kind altijd al een muziekinstrumenten willen bespelen en lijkt het je leuk om met een gezellige club mensen muziek te maken? Kom dan naar één van onze open avonden.

Het A-orkest oefent altijd op maandag van 19.45 tot 21.30 uur in de peuterspeelzaal van het dorpshuis in Oosterhuizen. En het jeugdorkest oefent altijd van 19.00 tot 20.00 uur op dinsdag in het dorpshuis.

Ook als je nog geen noten kunt lezen of een instrument kunt bespelen, kun je bij ons terecht. Kom gerust op één van deze avonden kijken en proef de sfeer van onze gezellige vereniging.

Kun je niet op deze data, dan ben je ook van harte welkom op een andere maandag- of dinsdagavond. Laat je het ons dan wel even weten dat je komt via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.?

Wil je meer informatie:
• Over het jeugdorkest. Klik dan hier
• Over het A-orkest. Klik dan hier.
Kijk ook gerust op deze site naar filmpjes van onze uitvoering om een indruk te krijgen.
• Voor meer informatie mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Flyer open avond en vriend worden achterkant definitief

Facebook

Logo in kleur op A5 formaat

Zomaar wat foto's

Sociale Media