75-jarig jubileum en 25 maart uitvoering (voortaan muziekfeest)

Wij bestaan 75 jaar. De exacte datum was 11 juli 2022. Dat moet natuurlijk het hele jaar gevierd worden. Zo hebben we al een aantal activiteiten voor de leden georganiseerd. Nu zijn we druk met de voorbereidingen voor de jaarlijkse uitvoering op 25 maart. We zijn er trots op, dat wij al 75 jaar bestaan en wij hopen nog heel wat jaartjes mee te gaan.

Uitvoering wordt Mondolia’s muziekfeest”
Het publiek gaat zeker ook wat merken van het jubileum, want op 25 maart 2023 zal er voor het eerst in drie jaar weer een uitvoering plaats vinden. De vereniging heeft besloten, de naam “jaarlijkse uitvoering” te wijzigen naar de naam “Mondolia’s muziekfeest”. In verband met het jubileum, wordt het “Mondolia’s muziekfeest Jubileumconcert 75 jaar”.

Kaartverkoop start binnenkort
Op 25 maart zal het muziekfeest plaatsvinden in het Boshuis in Klarenbeek. Komt u ook weer? Eerst bezoeken we onze donateurs en daarna starten we met de kaartverkoop. Uiteraard zal dit muziekfeest in het teken van het jubileum staan, de voorbereidingen daarvan zijn in volle gang. En het belooft een hele mooie, afwisselende avond te worden met voor elk wat wils. Wil je dit jubileum muziekfeest niet missen? Noteer dan vast de datum van 25 maart 2023 in uw agenda.

20230129 140630 0000

Meer weten of lid worden
Wil je meer over Mondolia’s muziekfeest weten of wil jij of jouw kind lid worden van onze vereniging, kijk dan op onze website of volg ons via de sociale media als facebook, twitter en instagram. Op de website kunt u ook youtubefilmpjes van andere jaren terug vinden.

Facebook

Logo versie 75 jaar

Zomaar wat foto's

Sociale Media