Muziek in de klas door Mondolia bij OBS Oosterhuizen

 Op 14 en 21 juni hebben we muziekles gegeven in groep 5 tot en met 8 van OBS Oosterhuizen. De lessen werden gegeven door Heidi Wolters en Linda van den Beukel met hulp van een aantal muzikanten uit het jeugdorkest en A-orkest.

01 Melodica 1

01 Melodica 2

De kinderen konden kennis maken met een aantal instrumenten uit het orkest, zoals melodica, accordeon, gitaar, piano, slagwerk en ritme-instrumenten. De eerste les was gericht, naast de kennismaking met de instrumenten, op ritme klappen met behulp van 3 verschillende noten. Tijdens de tweede les stond het instuderen van het nummer Avicii centraal.

Aan het eind van de 2de les speelden alle kinderen samen het nummer Avicii. Gelukkig konden de ouders en verzorgers dat ook meemaken. Dat ging erg goed en de kinderen (en ouders) vonden het erg leuk. De leerlingen kregen dan ook allemaal een aardigheidje van ons. Met deze lessen hopen we dat we de leerlingen enthousiast hebben kunnen maken voor muziek. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat ze met heel veel plezier samen muziek maken.

01 Melodica 3

01 Melodica 4

Naar aanleiding van deze muzieklessen organiseren we twee open avonden voor het jeugdorkest op dinsdag 28 juni en 6 september 2022. Iedereen is welkom. We starten om 19.00 uur. Voor meer informatie over de open avond, klik hier.

02 accordeon en melodica03 Drum en melodica

04 Drum

05 Ritme

06 Gitaar

07 piano

08 Keyboard

Optreden 1

Optreden 2

Optreden 3

Optreden 4

Optreden 5

Optreden 6

Optreden 7

Optreden 8

Optreden 9

Facebook

Logo versie 75 jaar

Sociale Media