Gezellig optreden 19 juni in Wilp-Achterhoek

We hebben zondag 19 juni voor het eerst na ruim twee jaar weer een optreden verzorgd. Dit keer op het dorpsfeest van Wilp-Achterhoek. Het was een optreden van 2x 45 minuten. Ook het publiek was er helemaal klaar voor en deed heel gezellig mee.

De organisatoren hadden om gezellige meezingers gevraagd, dus ons programma stond vol met gezellige nummers, waar het publiek lekker op mee kon doen. We startten het programma even na 11:00 uur met You’re the voice en Let you’re love flow. Met de Beatlesmedley zong het publiek lekker mee. Het gevoelig “Het Dorp” viel heel goed in de smaak. We sloten voor de pauze af met de Duitse medley en Siera Madre. Het publiek deed gezellig mee.

Optreden 19 juni Wilp Achterhoek 06

Na de pauze startten we met een oud nummer van Maywood nl ‘Late at night” en speelden we o.a. ‘Conquest of Paradise” en ‘New York’ van Frank Sinatra. Halverwege de set werd het nummer “Jolene” acapella gebracht. Aan het applaus van het publiek te merken, vonden ze dit wel erg mooi.

De laatste nummers bestonden uit de Abba-medley en een Polonaisemedley, waar het publiek de polonaise inzette en we sloten om 13.15 uur af met de meezinger “Laat de zon in je hart”. Wat was het gezellig en fijn om eindelijk weer eens een optreden te verzorgen. Gelukkig mogen we op 3 juli weer. Dan spelen we in de muziektent in Eerbeek.

Optreden 19 juni Wilp Achterhoek 01

Optreden 19 juni Wilp Achterhoek 04Optreden 19 juni Wilp Achterhoek 05 Optreden 19 juni Wilp Achterhoek 07

Facebook

Logo versie 75 jaar

Sociale Media