Muziekles door Mondolia op OBS Oosterhuizen 14 en 21 juni

Mondolia zal op twee dinsdagen muziekles geven in groep 5 tot en met 8 van OBS Oosterhuizen, namelijk op de data 14 en 21 juni. De lessen worden gegeven door Heidi Wolters en Linda van den Beukel. Zij krijgen daarbij hulp van een aantal muzikanten uit het jeugdorkest en A-orkest.

De lessen zijn erop gericht zijn, dat alle kinderen mee kunnen doen. Dus zowel de leerlingen met muziekkennis en de leerlingen zonder muziekkennis. Uiteraard nemen we een aantal instrumenten uit het orkest mee, zoals melodica, accordeon, gitaar en ritme-instrumenten. De kinderen kunnen kennis maken met deze instrumenten.

Aan het eind van les 2 kunnen ze met de hele klas een liedje spelen. We hopen de kinderen te enthousiasmeren voor muziek, maar het belangrijkste is natuurlijk dat ze met heel veel plezier samen muziek maken.

Naar aanleiding van deze muzieklessen organiseren we twee open avonden voor het jeugdorkest op dinsdag 28 juni en 6 september 2022. Iedereen is welkom. We starten om 19.00 uur. Voor meer informatie over het jeugdorkest klik hier.

2022 06 Mondolia flyer open avond jeugd

Facebook

Logo versie 75 jaar

Sociale Media