Voorbereidingen uitvoering op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart 2020 in volle gang!

Poster uitvoering 2020 definitief copy

 

We houden onze jaarlijkse uitvoering op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart in het Boshuis in Klarenbeek. De voorbereidingen voor deze uitvoering zijn in volle gang. “Het beloofd een gevarieerde gezellige avond te worden. Niet alleen op muzikaal gebied maar ook op het gebied van de aankledingen worden de laatste puntjes op de i gezet”, aldus voorzitter Hugo Hoitink.

Vorig jaar mochten we, verdeeld over twee avonden op 500 bezoekers rekenen. We hopen dit jaar op een zelfde aantal bezoekers. Aan de vereniging en het programma zal het niet liggen.

Kaartverkoop

De kaartverkoop loopt en ze kosten € 8,- per stuk en € 4,- voor kinderen tot en met 12 jaar. Bij tankstationDCO Jan de Croon in Klarenbeek kunt u kaarten kopen of neem contact op Riet de Koning via telefoonnummer 055-3600168 of via e-mail: naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bedenkt u zich op het laatste moment, dat u een gezellige avond uit wilt, dan zijn er misschien ook nog kaarten aan de zaal te koop. Maar laat het er niet op aan komen, want het zou toch jammer zijn als ze uitverkocht zijn.

Wilt u een indruk krijgen van de uitvoering bekijk dan één van onze youtubefilmpjes op deze site door op deze link te klikken.

Graag tot ziens!

Facebook

Logo in kleur op A5 formaat

Zomaar wat foto's

Sociale Media