Nieuw Logo bekend gemaakt!

Hierbij maken we ons nieuwe logo bekend!!!! 

logo kleur witte achtergrond

Tijdens de ledenvergadering van 12 november 2018 heeft voorzitter Hugo Hoitink het nieuwe logo van de vereniging onthuld. Door een druk op de knop, werd met een filmpje het logo bekend gemaakt aan de leden. Het logo werd met applaus ontvangen. Daarna was er voor elk lid een tompouce met een afbeelding van het nieuwe logo. De leden hebben er van genoten.

Logo opbouw

De vereniging  vond het tijd worden voor een nieuw logo. Een logo wat beter aansluit bij de vereniging en uit tekst met afbeeldingen bestaat. Zo is de letter M van muzieknoten gemaakt.  Daarnaast zijn er pianotoetsen verwerkt in de opening van de letter O. Deze toetsen verwijzen naar de toetsinstrumenten, die binnen de vereniging worden gebruikt.  Zoals melodica’s, de accordeons, keyboards, bas en piano.  

De letter i is in de vorm van een microfoon weergegeven.  Er wordt binnen de vereniging veel gezongen, daarom mocht een microfoon niet ontbreken.  En de spotlights verwijzen naar het showelement dat vaak aan nummers wordt toegevoegd, denk aan sketches en dansjes tijdens de uitvoering. Kortom we hebben nu een logo dat bij de vereniging past.

Instagram en vernieuwde website

Tijdens dezelfde ledenvergadering is ook het instagramaccount bekend gemaakt (mavmondolia) en hebben de leden een “rondleiding” op de vernieuwde website gekregen.  Wat inhoud betreft is de website niet veel gewijzigd, maar qua lay-out heeft het meer kleur gekregen. Kijk gerust even rond op de website. 

Binnenkort volgen een paar foto's, die gemaakt zijn tijdens de ledenvergadering.

Facebook

logo kleur witte achtergrond

Sociale Media