Open avond jeugdorkest 4 september 2018

Op dinsdag 4 september 2018 houden we een open repetitie avond voor kinderen, die muziek willen leren maken en interesse hebben in de vereniging. Vanzelfsprekend zijn ouders ook van harte welkom om een kijkje te nemen. Deze avond begint om 19.00 uur (tot 20.00 uur) en wordt gehouden in de peuterspeelzaal van het dorpshuis te Oosterhuizen. Kinderen zonder enige muziekkennis en kinderen met muziekkennis zijn van harte welkom.

2018 08 Open avond jeugdorkest Mondolia

 

Jeugdorkest
Het jeugdorkest bestaat uit een groep kinderen, die het leuk vinden om samen muziek te maken. De instrumenten, die in het orkest worden gebruikt, zijn: melodica's, accordeons, keyboard, piano, gitaar en een drumstel. Ze spelen zang- en instrumentale nummers, die ze zelf uitgezocht hebben en zelf zingen en spelen. Daarnaast wordt er voor de jaarlijkse uitvoering een showelement aan enkele nummers toegevoegd. Denk daarbij aan dansen (mini)toneelstukje en verkleden. Om een indruk te krijgen van wat ze op een uitvoering brengen, kun je op deze website een video van verschillende uitvoeringen vinden. Klik hier.

Interesse
Wil je weten hoe zo'n oefenavond er aan toe gaat? Kom dan naar de open avond op dinsdag 4 september om 19.00 uur (tot 20.00 uur) in de peuterspeelzaal van het dorpshuis te Oosterhuizen (oude Veen 19).

Meer weten?
Wilt u meer weten over het jeugdorkest of de open avond, neem dan contact op met Mariel van Wijngeeren 06-51333255 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wilt u meer over de vereniging weten kijk dan gerust nog verder op deze website of stuur een e-mail naar ons secretariaat via e-mail:: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Facebook

Logo in kleur op A5 formaat

Zomaar wat foto's

Sociale Media