Uitgebreid verslag Sketch uitvoering 14 maart 2015

Bij het laatste onderdeel van de avond de sketch, liedjes en andere acts mocht het publiek ook meedoen. We brachten 6 verschillende acts. Zo kon men lekker meezingen, met "Wat is de bedoeling" en de Ronnie Ruysdaelmedley".

107 Medium

Het begon met een nog nooit vertoonde striptease van Marlou. Met blacklights en donkere - en oplichtende kleding zorgde ze voor een bijzondere stemming in de zaal. Het bleef gelukkig netjes. Daarna volgde het nummer "Waarom zit die deur op slot". Mieke vraagt zich in dit nummer af, waarom die deur op slot zit.

Heidi Wolters kreeg met het nummer "Wat is de bedoeling" van Brigitte Kaandorp het publiek aan het zingen. Daarna volgde het serieuze nummer "Some night's". Dit werd meerstemmig gezongen. Een topper zo bleek uit de reactie van het publiek!

Dat wij iets met dieren hebben, bleek uit het nummer van de struisvogels. Een fraaie act. Hermien, Maaike, Linda, Coby, Muriël en Marlou moesten zich in verschillende bochten wringen om deze dansact tot een succes te maken. En dat werd het ook.

De avond werd afgesloten met meezingmedley van Ronny Ruysdaal. Dat bestond uit: "Roos in je blonde haren", "Kermis in de stad", "zwemmen zonder slip" en "Dans je de hele nacht met mij". Een feestje op het podium. Voorzitter Hugo Hoitink bedankte het publiek waarna “Dans je de hele nacht met mij” nog één keer door iedereen werd meegezongen. Het publiek trakteerde ons op een staande ovatie!

Facebook

Logo in kleur op A5 formaat

Zomaar wat foto's

Sociale Media