Uitgebreid verslag A-orkest Uitvoering 14 maart 2015

Het A-orkest, onder leiding van Heidi Wolters speelde elf nummers. Een 9-tal muzikanten van Muziekvereniging Klarenbeek speelden drie nummers mee. Een mooie samenwerking!

sized IMG 7443

Het orkest aangevuld met de blazers ging van start met het zangnummer "I've got the music" van Marvin Gaye. Dat was een goed begin. Heidi, Tina, Michel en Mariël zongen het. Daarna volgde het instrumentale Duitse nummer "Verdammt ich lieb dich" van Matthias Reim. Michel en Marlou zongen vervolgens "Bruises" van Train. Het jaren 70-nummer Moviestar van Harpo werd goed ontvangen.

Marco Borsato's nummers worden regelmatig door ons gebracht. Ook dit jaar, maar dan een duet met Trijntje Oosterhuis. Michel en Heidi zongen het mooie "Ik zou het zo weer overdoen. Met "Bright eyes" raakten we een gevoelige snaar bij menig bezoeker.

Daarna volgde het zangnummer "Feeling good", voortreffelijk gezongen door Robin, die in een instrumentaal deel ook nog eens met Marlou een dansshow weggaf. Een daverend applaus was het gevolg. Een perfect nummer gespeeld door het A-orkest. De blazers van MVK maakten het nummer helemaal af. Wat een mooie samenwerking!

Meezingen en Show

Daarna volgde het nummer "Vivo per lei". Dat ging niet helemaal van een leien dakje, want de stroom viel uit. Gelukkig werd het probleem snel verholpen. Vivo per lei werd dit keer in een bijzonder jasje gestoken. Het nummer oorspronkelijk uitgebracht door Andrea Bocelli en Laura Pausini werd vertolkt door Heidi en haar broer Evert-Jan Wolters. Evert-Jan nam op zijn saxofoon de' zangpartij' van Andrea Bocelli voor zijn rekening en Heidi zong de partij van Laura Pausini. Een gewaagde combinatie, die goed uitpakte.

De blazers van Muziekvereniging Klarenbeek konden met het swingende nummer "Think" van Aretha Franklin nog één keer knallen. Het nummer werd gezongen door Mariël, Tina en Marlou. Met een "Medley" werd er een ode gebracht aan André Hazes. Hugo zong de drie bekende nummers van hem nl. "Bloed, zweet en tranen", "De vlieger" en " Een beetje verliefd". Tina en Mariël ondersteunden hem als achtergrondkoortje. Gerrie verzorgde bij dit nummer de solopartij op haar accordeon.

sized IMG 7483

We sloten af met een deel van de show uit de musical Sisteract. De zingende nonnen werden door Heidi in de rol van zuster Maria Clarissa opgeleid om samen te zingen. Het begon met een hevig vals zingend nonnenkoor, waarna Heidi deze nonnen eens flink onder handen nam. Het resultaat mocht er zijn.

We zongen het nummer "Laat je gaan" en het eindigde in een waar spektakel. Nadat de muzikanten van MVK werden bedankt zongen en speelden we een laatste refrein van "Laat je gaan", waarna het doek dicht ging onder luid applaus.

Facebook

Logo versie 75 jaar

Zomaar wat foto's

Sociale Media