Uitgebreid verslag Jeugd Uitvoering 14 maart 2015

De uitvoering ging van start met twee diplomalessers o.l.v. Annet van Wijngeeren. Dochter Mariël begeleidde de twee beginnelingen op haar gitaar. Daarna volgde het jeugdorkest o.l.v. Annet van Wijngeeren en Heidi Wolters. Het opleidingsorkest van muziekvereniging Klarenbeek speelde met het jeugdorkest mee.

De diplomalessers Faye en Jasper beten het spits af. Zij speelden om de beurt in totaal 7 liedjes. Van het prille begin tot een heus liedje "dwergenspel". Dat laatste nummer werd samen gespeeld en Mariël begeleidde hen op gitaar. Na een applaus verlieten zij het podium en kwam het jeugdorkest op.

De dirigenten Heidi Wolters en Annet van Wijngeeren hebben samen met het jeugdorkest voor ruim een half uur muziekplezier gezorgd. Vorig jaar namen een aantal "oudere" jeugdleden afscheid, waardoor de groep dit jaar kleiner is.

Het orkest ging van start met het zangnummer "Ik neem je mee" van Gers Pardoel, gezongen en gerapt door Inge. Waarna het nummer One way or another van de boyband "One Direction" volgde. Jeanne, Lindsay en Noa zongen dit mooie nummer.

sized IMG 7415

Samenwerking MVK

Het jeugdorkest speelde samen met het opleidingsorkest van Muziekvereniging Klarenbeek. Een mooie samenwerking zo bleek die avond. We speelden het instrumentale "Summer" van Calvin Harris. Daarna bracht het opleidingsorkest van Muziekvereniging Klarenbeek o.l.v. Ina Esselink twee nummers, nl. Olympic Dream en het bekende nummer "Happy" van Pharell Williams.

Hierna brachten we samen het nummer "Girl" van Anouk. Het jeugdorkest vervolgde het programma met het mooie zangnummer "Geef me vleugels". Een moeder-dochterduet van Noa en Heidi. Het jeugdorkest sloot af met het nummer "Hoe" van Nielsen en Miss Montreal.

Tenslotte maakte Heidi de bezoekers attent op de open avond, die we houden op dinsdag 17 maart a.s. van 19.00 tot 20.00 uur in het dorpshuis Oosterhuizen. Het jeugdorkest kan nl. nog leden gebruiken. Kijk hier voor meer informatie.

Onder luid applaus sloot het doek.

Facebook

Logo versie 75 jaar

Zomaar wat foto's

Sociale Media