Van Essen Financial Support

Mooie samenwerking tijdens uitvoering 14 maart 2015!

Op zaterdag 14 maart vond onze jaarlijkse uitvoering plaats bij de Nieuwe Zweep in Klarenbeek. Muziekvereniging Klarenbeek werkte aan deze uitvoering mee. Niet alleen bij de jeugd, maar ook bij het A-orkest. Het publiek kreeg een avond vol afwisseling van muziek, zang, dans, show en andere acts voorgeschoteld. Het resultaat mocht er zijn, oordelend naar de reactie uit de zaal.

sized IMG 7415

Jeugd!

De uitvoering ging van start met twee diplomalessers o.l.v. Annet van Wijngeeren. Dochter Mariël begeleidde de twee beginnelingen op haar gitaar.

Daarna volgde het jeugdorkest o.l.v. Annet van Wijngeeren en Heidi Wolters. Het opleidingsorkest van muziekvereniging Klarenbeek speelde met het jeugdorkest mee.

Klik hier voor een uitgebreid verslag over de jeugd.

sized IMG 7443Gevarieerd A-orkest

Het A-orkest, onder leiding van Heidi Wolters speelde elf nummers. Een 9-tal muzikanten van Muziekvereniging Klarenbeek speelden drie nummers mee.

Een mooie samenwerking.

Klik hier voor een uitgebreid verslag over het A-orkest.

sized IMG 7483

Vernieuwende acts

Bij het laatste onderdeel van de avond de sketch, liedjes en andere acts mocht het publiek ook meedoen. We brachten 6 versc

Wij willen iedereen bedanken, die op één of andere manier iets gedaan heeft om deze avond tot een succes te maken!

107 MediumZo kon men lekker meezingen, met "Wat is de bedoeling" en de Ronnie Ruysdaelmedley" en genieten van verschillende acts.

Klik hier voor een uitgebreid verslag over de sketches.

Wat vond u van de uitvoering?

Geef uw mening onder deze pagina.

Foto's / Video's

Foto's zijn gemaakt door Hans Wolven en Bert Visser.


 

Facebook

Logo versie 75 jaar

Zomaar wat foto's

Sociale Media