Stem op ons via Rabo Clubsupport?

Stem jij ook op ons?

Ook dit jaar gaan wij mee doen aan de Rabo ClubSupport van Rabobank Apeldoorn en omstreken. Vanaf 4 oktober kun je op ons stemmen. Jouw stem is geld waard, want elke stem bezorgt ons een bijdrage van de Rabobank. De opbrengst willen we gebruiken voor de aanschaf van nieuwe instrumenten en een nieuwe geluidsinstallatie staat nog op ons verlanglijstje. Het zou mooi zijn, als we die kunnen aanschaffen voor ons jubileum van volgend jaar. Stem jij ook op ons, om dit doel te bereiken?

Hoe kun je stemmen

Heb je een rekening bij de Rabobank Apeldoorn en omstreken? Dan kun je op ons stemmen door lid te worden van Rabobank Apeldoorn en omstreken. Dat kun je heel eenvoudig regelen bij het internetbankieren of je Rabo-app onder ”zelf regelen”. En vanaf 5 oktober kun je op ons stemmen. Wij zijn blij met elke stem. Hopelijk kunnen wij dan nieuwe instrumenten en een geluidsinstallatie aanschaffen voor ons jubileum in 2022.

Alvast hartelijk dank voor de moeite!

Voor meer informatie over Rabo ClubSupport kun je vinden op:
https://www.rabobank.nl/clubsupport

Raboclubsupport 2021 jpg

Fijne feestdagen en gezond en muzikaal 2021!!!

Wat hebben we een bijzonder jaar achter de rug. Geen uitvoering, geen optredens, geen repetities en andere gezelligheid. Laten we hopen, dat 2021 een beter muzikaal en vooral een gezond jaar gaat worden. 

Wij wensen jullie allemaal fijne feestdagen en alvast een mooi, gezond en muzikaal 2021 toe!

Bestuur en leden M.A.V. Mondolia

Kerstkaart 2020

Uitvoeringen 13/14 maart afgelast!

Tot onze spijt moeten wij mededelen dat de uitvoering van 13 en 14 maart 2020 niet door gaat.

Dit besluit komt voort uit de nationale maatregelen ter voorkoming van verspreiding van het coronavirus.

Bewaart u de toegangskaartjes nog even. Nader bericht volgt via sociale media en de website. Hopelijk heeft u hier begrip voor.

Bestuur M.A.V. Mondolia

Poster uitvoering definitief afgelast 2

Voorbereidingen uitvoering op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart 2020 in volle gang!

Poster uitvoering 2020 definitief copy

 

We houden onze jaarlijkse uitvoering op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart in het Boshuis in Klarenbeek. De voorbereidingen voor deze uitvoering zijn in volle gang. “Het beloofd een gevarieerde gezellige avond te worden. Niet alleen op muzikaal gebied maar ook op het gebied van de aankledingen worden de laatste puntjes op de i gezet”, aldus voorzitter Hugo Hoitink.

Vorig jaar mochten we, verdeeld over twee avonden op 500 bezoekers rekenen. We hopen dit jaar op een zelfde aantal bezoekers. Aan de vereniging en het programma zal het niet liggen.

Kaartverkoop

De kaartverkoop loopt en ze kosten € 8,- per stuk en € 4,- voor kinderen tot en met 12 jaar. Bij tankstationDCO Jan de Croon in Klarenbeek kunt u kaarten kopen of neem contact op Riet de Koning via telefoonnummer 055-3600168 of via e-mail: naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bedenkt u zich op het laatste moment, dat u een gezellige avond uit wilt, dan zijn er misschien ook nog kaarten aan de zaal te koop. Maar laat het er niet op aan komen, want het zou toch jammer zijn als ze uitverkocht zijn.

Wilt u een indruk krijgen van de uitvoering bekijk dan één van onze youtubefilmpjes op deze site door op deze link te klikken.

Graag tot ziens!

Mooi optreden in de Muziekkoepel Eerbeek

Op zondagmiddag 1 september 2019 hebben we een mooi optreden verzorgd in de muziekkoepel in Eerbeek. Stichting MET (Muziek en Theater) heeft ons afgelopen winter al uitgenodigd voor een optreden op de mooie zondagmiddag. We begonnen ipv 14.00 uur om 15.00i uur. Voorafgaand aan ons optreden speelde de slagwerkensemble Cadenza uit Twelllo. Om een indruk te krijgen van ons optreden volgen nu een aantal foto's (gemaakt door Luuk van den Beukel).20190901 170256

Lees meer...

Facebook

logo kleur witte achtergrond

Sociale Media