Kaarten muziekfeest 25 maart as uitverkocht!

Helaas zijn de kaartjes voor ons muziekfeest van as zaterdag uitverkocht. Er mogen maximaal 350 kaarten verkocht worden en vandaag zitten we aan het maximum. Op zich zijn we natuurlijk blij, dat de zaal vol zit, maar we vinden het ook jammer om mensen te moeten teleurstellen. Hopelijk leveren mensen een kaartje in (als ze toch niet gaan), zodat we toch nog anderen een plezier kunnen doen.

Uitverkocht Mondolia flyer uitvoering 2023 definitief

Open avond maandag 17 en dinsdag 18 april A-orkest en Jeugd

Op maandag 17 april en dinsdag 18 april 2023 houden we open avond voor iedereen (jong en oud), die muziek wil (leren) maken. Heb jij of jouw kind altijd al een muziekinstrumenten willen bespelen en lijkt het je leuk om met een gezellige club mensen muziek te maken? Kom dan naar één van onze open avonden.

Lees meer...

Bestel hier uw toegangskaartjes voor ons muziekfeest 25 maart 2023

Komt u ook naar ons jubileum muziekfeest (voorheen uitvoering) op 25 maart in het Boshuis in Klarenbeek? Bestel dan hier uw toegangskaartjes. De kaartjes kosten € 10,- per stuk en € 5,- voor kinderen tot en met 12 jaar.

Klik hier voor uw bestelling.

U ontvangt een e-mail met de bevestiging van uw bestelling en daarin is aangegeven hoe u de kaartjes kunt betalen.

Meer weten?
• Andere vragen? Mail ons gerust via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
• Youtube-filmpjes van vorige edities van de uitvoering (voortaan muziekfeest) bekijken?
Klik dan hier.

We gaan er weer een mooi jubileummuziekfeest van maken.

Graag tot 25 maart in het Boshuis!

20230129 140630 0000

Kaartverkoop 25 maart 2023 Mondolia's muziekfeest (jubileumconcert) start binnenkort

Op 25 maart zal ons muziekfeest plaatsvinden in het Boshuis in Klarenbeek. Komt u ook weer? Eerst bezoeken we onze donateurs en daarna starten we met de kaartverkoop. Uiteraard zal dit muziekfeest in het teken van het jubileum staan, de voorbereidingen daarvan zijn in volle gang. En het belooft een hele mooie, afwisselende avond te worden met voor elk wat wils. Wil je dit jubileum muziekfeest niet missen? Noteer dan vast de datum van 25 maart 2023 in uw agenda. Binnenkort kun je via deze site de toegangskaarten bestellen en betalen.Dus houd de website in de gaten.
20230129 140630 0000
 

 

75-jarig jubileum en 25 maart uitvoering (voortaan muziekfeest)

Wij bestaan 75 jaar. De exacte datum was 11 juli 2022. Dat moet natuurlijk het hele jaar gevierd worden. Zo hebben we al een aantal activiteiten voor de leden georganiseerd. Nu zijn we druk met de voorbereidingen voor de jaarlijkse uitvoering op 25 maart. We zijn er trots op, dat wij al 75 jaar bestaan en wij hopen nog heel wat jaartjes mee te gaan.

Uitvoering wordt Mondolia’s muziekfeest”
Het publiek gaat zeker ook wat merken van het jubileum, want op 25 maart 2023 zal er voor het eerst in drie jaar weer een uitvoering plaats vinden. De vereniging heeft besloten, de naam “jaarlijkse uitvoering” te wijzigen naar de naam “Mondolia’s muziekfeest”. In verband met het jubileum, wordt het “Mondolia’s muziekfeest Jubileumconcert 75 jaar”.

Kaartverkoop start binnenkort
Op 25 maart zal het muziekfeest plaatsvinden in het Boshuis in Klarenbeek. Komt u ook weer? Eerst bezoeken we onze donateurs en daarna starten we met de kaartverkoop. Uiteraard zal dit muziekfeest in het teken van het jubileum staan, de voorbereidingen daarvan zijn in volle gang. En het belooft een hele mooie, afwisselende avond te worden met voor elk wat wils. Wil je dit jubileum muziekfeest niet missen? Noteer dan vast de datum van 25 maart 2023 in uw agenda.

20230129 140630 0000

Meer weten of lid worden
Wil je meer over Mondolia’s muziekfeest weten of wil jij of jouw kind lid worden van onze vereniging, kijk dan op onze website of volg ons via de sociale media als facebook, twitter en instagram. Op de website kunt u ook youtubefilmpjes van andere jaren terug vinden.

Facebook

Logo versie 75 jaar

Zomaar een paar foto`s

Sociale Media