Gevarieerd en geslaagd Muziekfeest

Op zaterdag 23 maart vond ons jaarlijkse muziekfeest (voorheen uitvoering) in het Boshuis in Klarenbeek plaats. Het was een gevarieerde avond met voor elk wat wils in een uitverkocht Boshuis. De orkesten brachten veel verschillende nummers. Zo werden er vlotte zangnummers gespeeld, maar ook mooie luisterliedjes kwamen aan bod. Het publiek vond het een super geslaagde avond. Echt een avondje uit.

(Foto's zijn gemaakt door Bert Visser.)

Diplomalessers

Het spits werd door de diplomalessers afgebeten met dirigent Linda van den Beukel. Er zijn 2 kinderen onderdeel van de diplomalessers. Dat zijn: Alex en Mike. Ze speelden samen: “De Oude boerendans”, “De vogelbruiloft” en Old Shatterhand”.
De twee muzikantjes hebben in een jaar tijd enorm veel bijgeleerd. Dat kon je duidelijk horen. Het publiek was het daar helemaal mee eens en sloot hun optreden af met een groot applaus.

diplomalessers 1

Mooi jeugdcluppie bij elkaar

Na de diplomalessers volgde het jeugdorkest o.l.v. Mariël van Wijngeeren en Mirjan Berends. Met het nummer “Automatisch” van Flemming opende het jeugdorkest haar optreden. Daarna volgde het nummer “Somewhere only we know” van Keane. Silke zong dit nummer prachtig. 

Jeugdorkest 3 zang

Het Engelstalige nummer “Love me again” van John Newman volgde. Wat speelden ze dit goed. Het nummer “Alles komt goed” van Jaap Reesema werd heel mooi gezongen door Sylvia. Tot slot speelden de jongens en meisjes van het jeugdorkest het “Ik heb de hele nacht liggen dromen” van Wolter Kroes. De zaal klapte mee op de maat van de muziek! En tot slot ontving het jeugdorkest een uitbundig applaus!!! Wat een mooi jeugdcluppie bij elkaar. Ze hebben er duidelijk heel veel plezier in samen.

Jeugdorkest 2

Gevarieerd A-orkest

Na de pauze was het de beurt aan het A-orkest o.l.v. Heidi Wolters. Zij openden het programma met “Walking on sunshine” van Katrina & the Waves. Dit keer een instrumentale versie. Daarna volgde het mooie “Make it a memory” van Danny Vera en Krezip. Michel en Mariël zongen dit heel erg mooi.A orkest 3 Make it a memoryMarlou van den Brink – van Wijngeeren zong het prachtige “That man”, zij werd daarbij ondersteund door Tina en Heidi. De vereniging is ook gewend om tussendoor bijzondere acts te laten zien. Zo ook de act “Hello it’s me”. Hugo, Tina en Marlou beeldden verschillende figuren uit op de korte verschillende liedjes. Super gedaan. Ja, we beloofden een gevarieerde avond te brengen en dat is het inderdaad ook geworden.

A orkest 2

Interactie met het publiek

Tussen de nummers door kondigden Hugo, Michel en Heidi de volgende nummers aan. Daar werd het publiek ook bij betrokken. Met groene en gele kaartjes kon het publiek aangeven, welk nummer er vermoedelijk gespeeld zou worden…… Helaas had men het antwoord niet altijd goed, maar men deed wel gezellig mee.

A orkest 4 kaartjes

Gevoelig

Na de gezellige sketch volgde het mooie “Door de wind” van Miss Montreal. Mariël van Wijngeeren zong dit super mooi!! Zo hier en daar werd er een traantje weggepinkt……
Daarna volgde het gezellige “Whiskey in the jar”. Op accordeon en gitaar startte het duo Joop Koers en Nellie Plette met dit nummer. En al snel vulden Michel en Hugo het duo aan. Een percussiegroep en een dansclubje in Ierse kleding maakte het nummer helemaal af. Een leuke afwisseling. Als laatste voor de pauze volgde het gezellige “Wie kan mij vertellen” van André Hazes. Ook een aantal jeugdleden speelden met dit nummer mee. Michel zong dit nummer met Hugo, Tina, Marlou op de achtergrond. Zij kregen de zaal al heel snel mee.

A orkest 5 wie kan mij vertrellen

Zangkwaliteit

Na de pauze startten we met het gezellig “Rio” van de dames Maywood. Tina en Mariël zongen het en het orkest had zich uitgedost met fleurige mouwen.

A orkest 6 Rio

Dat we een aantal goede zangers en zangeressen hebben, dat weten we inmiddels, maar met “How deep is your love” werd dat nog eens bevestigd. Het werd heel klein en mooi gebracht! Super gedaan. Ook het nummer ”Autumn Leaves” werd klein gebracht. Hugo speelde op piano en Heidi zong dit mooie nummer. Daarna volgde de act van de schoonmakers. Met schoonmaakgereedschap, als een mop, stoffer en blik, wasbord, bezem en werkhandschoenen werd op een ritme een act gebracht. Tussendoor dansten drie schoonmaaksters met een bezem en stofdoeken. Bijzonder gevonden door onze eigen "groene zeepjes".

A orkest 9 schoonmaakact

Piano spelen en zingen tegelijk

Na de “schoonmaakact” werd er een Piano en microfoon vooraan op het podium geïnstalleerd. Voorzitter Hugo bracht vervolgens het nummer “Walking on Memphis”. Hij zong en begeleidde zichzelf op piano. Uiteraard volgde het orkest later ook met als achtergrond zangeressen Marlou Tina, Muriël en Michel. Wat een alleskunner is Hugo.

A orkest 10 Walking in MemphisJenny Arean heeft een Nederlandstalige versie gemaakt op het bekende nummer “This is my life” van Shirley Bassey. Heidi zong dit nummer van Jenny Arean, super geweldig. Wat een stem heeft die vrouw. Het publiek genoot er van.

A orkest 11 this is my lifeHet volgende nummer “Noodgeval’ startte met een xylofoon. Een bijzondere opening van een nummer, wat al snel werd aangevuld door Thomas op zijn drumstel. Een mooi instrumentaal nummer met een mooie solo van Thomas op de drum en de percussiegroep. Dat is echt weer wat anders. Zo laten we zien, dat we veelzijdig zijn.

Gezellige afsluiter

Heidi en haar orkest willen de avond altijd gezellig of spectaculair afsluiten. Dit jaar koos ze voor een gezellige afsluiting. Na het instrumentale nummer volgde het nummer “Tante Ria” van Ronny Ruysdael. Dit keer gezongen door Michel en Hugo. De tantes, genoemd in het liedje lieten zich ook nog even zien. Het publiek deed al snel lekker mee.

A orkest 12 Tante Ria

Tot slot zette Heidi het laatste nummer van de avond in. De topper van Radio NL. We hebben het natuurlijk over de “Engelbewaarder” van Marco Schuitemaker. Leadzanger Thomas kreeg met zijn kompanen Hugo en Michel , Tina en Marlou de zaal al snel op z’n kop. Een polonaise volgde door de zaal! Het publiek trakteerde ons op een staande ovatie. Wat een mooie afsluiting van een super gevarieerde en geslaagd muziekfeest!

A orkest 14 Engelbewaarder polonaise

A orkest 13 Engelbewaarder

Muziekfeest 23 maart 2024 in het Boshuis

Wij houden ons jaarlijkse muziekfeest op 23 maart in het Boshuis in Klarenbeek (kerkweg 2). Aanvang: 19.30 uur. De voorbereidingen zijn in volle gang en het beloofd een mooie afwisselende avond te worden. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.

we hebben weer een mooi en gevarieerd programma samengesteld. Zo worden er vlotte zangnummers gebracht, maar ook mooie luisterliedjes komen aan bod. Wil jij dit meemaken? Kom dan op 23 maart 2023 naar het Boshuis in Klarenbeek. De kaartjes kosten € 10,- per stuk en € 5,- voor kinderen tot en met 12 jaar.  Bestel hier uw kaarten of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wees er snel bij, want vol is vol.

Muziekfeest 2024

Facebook

Logo in kleur op A5 formaat

Zomaar wat foto's

Sociale Media