De vereniging

Onze vereniging bestaat uit een beginnersgroep (diplomalessers), een jeugdorkest en een A-orkest. Op maandagavond repeteert het A-orkest (19.45 21.30 uur) en op dinsdagavond (19.00 – 20.00 uur) oefent het jeugdorkest en de jeugdband (20.00 - 21.00 uur) Daarnaast geven we ook muziekles op maandag en dinsdag in de vooravond (diplomalessen).

We kunnen altijd nieuwe leden gebruiken voor onze orkesten. Wil je lid worden? Op deze pagina vind je meer informatie over de orkesten en ons als vereniging.

Meld je aan als lid

Diplomalessen

Kinderen, die muziek willen leren maken en in het jeugdorkest willen spelen, krijgen eerst muziekles (meestal in groepjes van 2). Ze leren dan noten lezen en een melodica bespelen.

We vinden het belangrijk, dat kinderen de muziek om te spelen ook leuk vinden. Maar om er voor te zorgen dat je leuke muziek kunt maken moet je over basiskennis beschikken en een instrument kunnen bespelen. Daarom willen wij dat alle (jeugd)leden eerst een muziekdiploma bij onze vereniging halen.

Meer informatie over de diplomalessers


Jeugdorkest

JeugdorkestWanneer een leerling over een Mondolia Muziekdiploma beschikt, mag het doorstromen naar het jeugdorkest. Of als een kind over de juiste basiskennis beschikt en een instrument kan bespelen, dan kan het mogelijk meteen doorstromen naar het jeugdorkest (e.e.a. na overleg met dirigente).

Meer informatie over het jeugdorkest


A-orkest

A orkest SmallHet A-orkest staat onder leiding van dirigente Heidi Wolters en repeteert op de maandagavond (19.45 tot 21.30 uur). Het orkest bestond tijdens de oprichting alleen uit mondharmonicaspelers. Later werden er andere instrumenten aan het orkest toegevoegd, zoals accordeon, mandolines, melodica's, gitaren en vineta's, piano, keyboards, bas en drums.

Het repertoire bestaat uit het lichtere genre. Denk daarbij aan Ballades, Popmuziek, Country en Westernnummers, maar ook gezellige (hollandse) meezingers staan op het programma. Het geheel wordt vaak aangevuld met zang en aankleding. We houden van een lolletje op z'n tijd.

Meer informatie over het A-orkest


Informatie voor nieuwe leden

Als aspirant/nieuw lid willen wij je graag op de hoogte brengen van een aantal zaken zoals die bij onze vereniging geregeld zijn.

Als je lid wordt van Mondolia krijg je:

  • Een melodica in bruikleen
  • Lidmaatschap
  • Meedoen aan de jaarlijkse uitvoering en eventuele andere optredens
  • Half uurtje les met twee personen, als je nog geen muziek kunt lezen (diplomales) of
  • Een repetitie-avond, één keer per week (maandag A-orkest, dinsdag jeugdorkest)

Meer informatie voor nieuwe leden


Meer weten?

Wil je meer weten over onze club of informatie over lidmaatschap neem dan contact op met het secretariaat:

Tina Wassink
Telefoonnummer 06 - 1218 9061

Ik heb een vraag

Facebook

Logo in kleur op A5 formaat

Zomaar wat foto's

Sociale Media