Optreden Dorpsfeest Wilp-Achterhoek 19 juni 11.00 uur

Op zondag 19 juni om 11.00 uur gaan we, voor het eerst na ruim twee jaar, een optreden verzorgen. Dit keer op het dorpsfeest van Wilp-Achterhoek, dat plaatsvindt op het terrein bij de Zwarte Kolkstraat 80.

Het programma bestaat, op verzoek van de organisatie van het dorpsfeest, uit een groot aantal gezellige meezingers. Ook een aantal jeugdleden zullen van de partij zijn. We spelen 2 x 45 minuten. Kom gerust kijken (toegang gratis). Wil je meer weten? Kijk op www.dorpsfeestwilpachterhoek.nl

2022 06 dorpsfeest wilp achterhoek

Data uitvoering 2019 bekend!

De data van de uitvoering van 2019 zijn bekend gemaakt en de data zijn:

vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2019

 We houden de uitvoering net als in 2018 in het Boshuis, Kerkweg 2 in Klarenbeek

Privacyverklaring

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

MAV Mondolia kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van , en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan verstrekt. kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres

WAAROM MAV MONDOLIA GEGEVENS NODIG HEEFT

MAV Mondolia verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

HOE LANG MAV MONDOLIA GEGEVENS BEWAART

MAV Mondolia bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN

MAV Mondolia verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van MAV Mondolia worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.

MAV Mondolia gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

MAV Mondolia maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van MAV Mondolia bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie.

U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. MAV Mondolia heeft hier geen invloed op. MAV Mondolia heeft Google geen toestemming gegeven om via verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. MAV Mondolia zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN

MAV Mondolia neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van MAV Mondolia maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door MAV Mondolia verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met MAV Mondolia op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. www.mondolia.nl is een website van MAV Mondolia.

MAV Mondolia is als volgt te bereiken:

Postadres: 

Vestigingsadres: Oude Veen 19-21, 7364 BZ Lieren

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: Geen

Telefoon: 055-5053230

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Facebook

Logo in kleur op A5 formaat

Zomaar wat foto's

Sociale Media